خانه / آخرین قوانین و مقررات کشور / آخرین مصوبات شوراها – دهه سوم فروردین ۹۸

مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طرح جامع ـ تفصیلی شهر گوریه

مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طرح جامع ـ تفصیلی شهر حمزه

مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طرح جامع ـ تفصیلی شهر چغامیش

مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طرح جامع ـ تفصیلی شهر فتح‌المبین

مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طرح جامع ـ تفصیلی شهر شمس‌آباد

شورايعالي شهرسازی و معماری

مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طرح جامع شهر ورنامخواست

شماره ۷۷۳/۳۰۰-۱۳۹۸/۱/۱۰

«شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه‌ مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ طرح جامع شهر ورنامخواست، موضوع مصوبه‌ی‌ مورخ ۱۳۹۵/۲/۲۵ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اصفهان را به ‌تصویب نهایی رساند.

ضمناً به آگاهی می‌رساند کلیه مصوبات شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طرح‌های جامع از جمله ضوابط و مقررات و نیز نقشه‌های مربوطه در سایت www.archive.mrud.ir بارگذاری می‌گردد.»

معاون شهرسازی و معماری و دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران ـ فرزانه صادق‌مالواجرد

مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طرح جامع شهر سده لنجان

شماره ۷۷۴/۳۰۰-۱۳۹۸/۱/۱۰

«شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه‌ مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ طرح جامع شهر سده لنجان، موضوع مصوبه‌ی‌ مورخ ۱۳۹۴/۴/۱۱ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اصفهان را به ‌تصویب نهایی رساند.

مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طرح جامع ـ تفصیلی شهر گوریه

شماره ۷۷۶/۳۰۰-۱۳۹۸/۱/۱۰

«شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه‌ مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ طرح جامع ـ تفصیلی شهر گوریه، موضوع مصوبه‌ی‌ مورخ ۱۳۹۶/۲/۲۵ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اصفهان را به ‌تصویب نهایی رساند.

مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طرح جامع ـ تفصیلی شهر حمزه

شماره ۷۷۸/۳۰۰-۱۳۹۸/۱/۱۰

«شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه‌ مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ طرح جامع ـ تفصیلی شهر حمزه، موضوع مصوبه‌‌ مورخ ۱۳۹۶/۲/۲ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان خوزستان را به ‌تصویب نهایی رساند.

مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طرح جامع ـ تفصیلی شهر چغامیش

شماره ۷۸۰/۳۰۰-۱۳۹۸/۱/۱۰

«شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه‌ مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ طرح جامع ـ تفصیلی شهر چغامیش، موضوع مصوبه‌ی‌ مورخ ۱۳۹۶/۶/۲۵ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان خوزستان را به ‌تصویب نهایی رساند.

شماره ۷۷۵/۳۰۰-۱۳۹۸/۱/۱۰

«شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه‌ مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ طرح جامع ـ تفصیلی شهر فتح‌المبین، موضوع مصوبه‌ی‌ مورخ ۱۳۹۶/۳/۲۴ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان خوزستان را به ‌تصویب نهایی رساند.

مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طرح جامع ـ تفصیلی شهر شمس‌آباد

شماره ۷۸۱/۳۰۰-۱۳۹۸/۱/۱۰

«شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه‌ مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ طرح جامع ـ تفصیلی شهر شمس‌آباد، موضوع مصوبه‌ی‌ مورخ ۱۳۹۵/۵/۲۸ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان خوزستان را به ‌تصویب نهایی رساند.