خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / آشنایی با قوانین و مقررات دیوان عدالت اداری

آشنایی با قوانین و مقررات دیوان عدالت اداری

کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات دیوان عدالت اداری

در اصل صد و هفتاد و سوم قانون اساسي آمده است: «به ‌منظور رسيدگي به شكايات، تظلمات و اعتراضات مردم نسبت به مأمورين يا واحدها يا آیين‌نامه‌هاي دولتي و احقاق حقوق آن‌ها، ديواني به نام ديوان عدالت اداري زير نظر رئيس قوه قضائيه تأسيس مي‌گردد. حدود اختيارات و نحوه‌ی عمل اين ديوان را قانون تعيين مي­كند». واحد آموزش پژوهشکده حقوق به منظور آشنایی بیشتر حقوق‌دانان و وکلای محترم با موضوع صلاحیت دیوان عدالت اداری در رسیدگی به دعاوی، کارگاه آموزشی «آشنایی با قوانین و مقررات دیوان عدالت اداری» را برگزار می‌نماید:

جناب آقای محمد عرفان  (قاضی دادگستری)

• کارآموزان و وکلا
  • مشاوران حقوقی
  • کارشناسان حقوقی
  • دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته حقوق

چهارشنبه   ۱۰/ مهر / ۹۸    از ساعت ۱۴ تا ۱۸

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، خیابان نهم، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵.

اهم سرفصلهای کارگاه:

• آشنایی با دیوان عدالت اداری و ساختار قضایی
  • صلاحیت‌های شعب و دعاوی قابل طرح
  • بررسی قانون دیوان عدالت اداری مصوب ۲۵/۳/۹۲ و تطبیق با قوانین گذشته
  • نحوه‌ی طرح دعوی در دیوان
  • اجرای آرا و احکام دیوان عدالت اداری

* شهریه‌ شرکت در این کارگاه یک میلیون و پانصد هزار ریال (۱٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت­نام قطعی تا تاریخ ۰۳/۰۷/۹۸ شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار ریال (۱٫۳۵۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت­نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و دویست و هشتاد هزار ریال (۱٫۲۸۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید.)

به نام: موسسه مطالعات و پژوهش‎های حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‎توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از  تاریخ  برگزاری کارگاه  و  به همراه  عکس ۴*۳  خود  با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.