خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / کارگاه آموزشی حقوق کیفری تسهیلات بانکی

کارگاه آموزشی حقوق کیفری تسهیلات بانکی

کارگاه آموزشی حقوق کاربردی دعاوی بانکی

بی شک یکی از عوامل مهم و موثر در شکوفایی نظام اقتصادی کشور و شرط لازم جهت پیمودن راه ترقی و نیل به پیشرفت و دستیابی به نظام اقتصادی سالم و پویا ، علاوه بر تصویب قوانین و مقررات مترقی در نظام بانکی ، نیازمند احترام و اعمال کامل مقررات مذکور در کلیه قراردادهای منعقده در نظام بانکی کشور و بویژه نسبت به قراردادهای منعقده با فعالان بخش اقتصادی می باشد، امری که متاسفانه ، امروز کمتر شاهد آن بوده و تاثیرات سوء آن ، در نظام اقتصادی کشور، بر کمتر کسی پوشیده است.از سویی با توجه به اینکه فعالان جامعه اقتصادی علاوه بر مشکلات مالی، درگیر دهها معضل کاری خواسته و یا ناخواسته بوده و این امر امکان بررسی و اشراف آنها به مقررات مالی و بویژه مقررات حاکم بر نظام بانکی(که خود دارای پیچیدگی های فراوانی است) را از آنها سلب می نماید و از سوی دیگر با عنایت به نیاز مبرم اقتصاد کشورمان به اصلاح، تسهیل و تسریع در فعالیت های قابل انجام در کلیه حوزه های اقتصادی داخلی و بین المللی که خود نیازمند کسب اطلاعات کافی، علی الخصوص در زمینه مقررات بانکی است، بر آن شدیم تا ضمن تشکیل کارگاه « حقوق کاربردی دعاوی بانکی » مخاطبین و علاقمندان در این حوزه آشنایی لازم را کسب نمایند.

جناب آقای دکتر حسین قربانیان ( دکترای حقوق خصوصی، عضو هیأت علمی دانشگاه و مشاور حقوقی)

• وکلا و کارآموزان
  • مشاوران و کارشناسان حقوقی
  • کارشناسان بانکها
  • بازرگانان
  • دانشجویان و دانش آموختگان رشته حقوق

یکشنبه   ۱۸/ آذر/۹۷  از ساعت ۱۴ الی ۱۸

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵

اهم سرفصل‌های کارگاه:

1. دعاوی مرتبط با امور بانکی و دفاع در قبال دعاوی مطروحه از سوی بانک‌ها در محاکم دادگستری
  2. دفاع از حقوق اشخاص در قبال بانک‌ها در مراجع ثبتی سراسر کشور
  3. بررسی و مطالعه مقررات حاکم بر نظام بانکی کشور
  4. بررسی و مطالعه رویه‌های قضایی و موازین شرعی مرتبط با نظام بانکی کشور
  5. جرایم ارتکابی در قلمرو تخصیص منابع بانکی (اعطای تسهیلات بانکی)

شهریه‌ی شرکت در این کارگاه یک میلیون و هفتصد هزار ریال(۱٫۷۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت نام قطعی تا تاریخ ۱۱/۹/۹۷ شهریه‌ی شرکت در کارگاه یک میلیون و پانصد و سی هزار ریال (۱٫۵۳۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت نام گروهی به تعداد ۴ نفر و بیشتر از آن ، شهریه‌ی شرکت در کارگاه یک میلیون و چهارصد و پنجاه هزار ریال (۱٫۴۵۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید).

به نام: موسسه مطالعات و پژوهشهای حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‎توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکیlegalcourses.sdil@gmail.com با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.