خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / کارگاه آموزشی قوانین و مقررات گمرکی و ترخیص کالا

کارگاه آموزشی قوانین و مقررات گمرکی و ترخیص کالا

آقای دکتر ابراهیم نقدی بادی (مدیر کل دفترگمرک جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۸۴ تاکنون)

• کارگزاران گمرکی
  • تجار و بازرگانان
  • قضات و وکلای دادگستری
  • کارشناسان ترخیص دستگاه‌های اجرایی و نهادهای عمومی غیردولتی
  • کارشناسان رسمی دادگستری در رشته امور گمرکی
  • دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته حقوق و مدیریت بازرگانی

دوشنبه               ۰۹ / اردیبهشت / ۹۸          ساعت  ۱۶ تا ۲۰

سه شنبه            ۱۰ / اردیبهشت / ۹۸          ساعت  ۱۶ تا ۲۰

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌ها:

1. آشنایی با قوانین و مقررات حاکم بر فرایند تجارت (حقوق گمرکی) و وظایف و اختیارات گمرک
  2. بررسی و تبیین تخلفات و جرایم مرتبط با واردات و صادرات از بعد کیفری، حقوقی و اداری از منظر قوانین و مقررات موضوعه .
  3. تبین مسئولیت حقوقی و کیفری اشخاص (صاحب کالا –کارگزار گمرکی ،کارمند کارگزار – کارمند اشخاص حقوقی ) در رویه‌های گمرکی بر اساس آخرین قوانین و مقررات و رویه قضایی ایران .
  4. مصادیق تخلفات و قاچاق گمرکی از نظر قانون امور گمرکی و قانون مبارزه با قاچاق و نحوه رسیدگی به این تخلفات .
  5. نحوه رسیدگی به تخلفات گمرکی در مراجع شعبه قضایی (کمیسیون‌ها ) در پرتو آرای دیوان عدالت اداری

* شهریه‌ شرکت در این کارگاه دو میلیون و پانصد هزار ریال (۲٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‎نام قطعی تا تاریخ ۰۲/۰۲/۹۸ شهریه‌ شرکت در کارگاه دو میلیون و دویست و پنجاه هزار ریال(۲٫۲۵۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‎نام گروهی به تعداد ۴ نفر و بیشتر از آن، شهریه‌ شرکت در کارگاه دو میلیون و صد و سی هزار ریال (۲٫۱۳۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

داوطلبان گرامی می‎توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت‎نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش پژوهشکده در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴*۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.