تازه‌های کتاب‌های فارسی خرداد 1401

رکورد

رده‌بندي کنگره

عنوان – پديدآور – وضعيت نشر

۱۰۸۹۱ KMH‎ ۴۶۱۰‎ /خ‎۲‎آ‎۹ آيين دادرسي کيفري مطابق با آخرين قوانين، آيين نامه ها و آراء وحدت رويه تا اول مهر ۱۴۰۰/ علي خالقي.- ويرايش ‎۱۸.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۸۹۲ KMH‎ ۳۱۰۰‎ /۵ /ک‎۴‎م‎۵ مسئوليت پزشک در نظام حقوقي ايران و فرانسه/ مريم کريمي نيا، سحر کريم نيا [صحيح: کريمي نيا].- ويرايش دوم.- تهران: مجد، ‎۱۴۰۰.
10893 KZ‎ ۳۴۱۰‎ /آ‎۳‎ت‎۹ توسعه پايدار و مشروعيت نظام حقوق بين الملل/ مهشيد آجلي لاهيجي؛ با ديباچه سيدقاسم زماني.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
10894 KMH‎ ۱۹۴۲‎ /خ‎۴‎م‎۳ مجموعه قوانين، مقررات و رويه قضايي و اجرايي مرتبط با امور تصفيه و ورشکستگي/ حسن خدابخشي پالندي، احمد پنجه پور.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
10895 HV‎ ۶۷۶۸‎ /ي‎۹‎م‎۲ مثلث آسايش در جرايم يقه سفيد: مطالعه موردي بررسي کلاهبرداري/ پيتر گاتسچالگ؛ ترجمه مريم کمايي، سلامه ابوالحسني.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
10896 KMH‎ ۴۶۱۰‎ /خ‎۲‎ن‎۸ نکته ها در قانون آيين دادرسي کيفري: متن کامل تطبيق و تصحيح شده “قانون آيين دادرسي کيفري” مصوب ۱۲/۴/۱۳۹۲ با اصلاحات بعدي به همراه حدود ۱۶۰۰ نکته درباره مواد آن/ علي خالقي.- ويرايش ‎۸.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۰.
10897 JZ‎ ۴۸۳۹‎ /ز‎۸3‎ح‎۷ حقوق سازمان هاي بين المللي به انضمام متن منشور سازمان ملل متحد/ سيدقاسم زماني.- ويرايش ‎۳.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
10898 K‎ ۳۲۴۰‎ /آ‎۷‎پ‎۸ پليس و حقوق بين المللي بشر/ ويراستاران [رالف آله ولت، گيدو فيکنشر]؛ مترجمان حسين آقايي جنت مکان، مهدي رضا صادقي، زهرا ساعدي.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
10899 KZ‎ ۴۰۲۴‎ /س‎۹‎ح‎۷ حقوق جانشيني دولت: گفتارهايي در تاسيس و وراثت دولت در حقوق بين الملل/ سيدجمال سيفي.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.